Selecteer een pagina

Zakelijk

Zakelijk

Uw bedrijf is uw alles en is een goed geoliede machine. Het zijn vaak de details die het verschil maken. Het is de ambiance, de uitstraling, de ontvangst, een goed kopje koffie enz.

Een goede sfeer op kantoor en het behouden van een prettige relatie met uw opdrachtgevers is veel waard. Bloemen en planten zijn daar een essentieel onderdeel van en horen er gewoon bij.

“5 winstgevende redenen voor bloemen en planten op kantoor” Lees dit Internationale Onderzoek en ontdek hoe deze toepassingen ook voor u realiseerbaar zijn.

Het team van Bloemkiosk van Burken ‘ont-zorgt’ u hierin volledig waardoor u rustig verder kunt ‘ondernemen’.

Wij verzorgen bloemenabonnementen op maat. Waardoor u verzekerd bent van een representatief visitekaartje. Met fraaie en kleurige creaties voorzien wij elke werkplek en commerciële ruimte van verse bloemen.

Als zakelijke klant kunt u bij ons terecht voor:
Bloemenabonnement; (bezorgen en plaatsing binnen uw organisatie)
Interieurbeplanting; (het verzorgen en/of aanpassen van huidige situatie)
Verjaardagsabonnement; (het bijhouden van uw personeelsverjaardaglijst)
– Gelegenheidsbloemwerk (creatieve verzorging voor jubileums en andere gelegenheden)
– Bedrijfsfeesten stileren

Bent U geïnteresseerd in ons zakelijk abonnement maar u twijfelt nog? Neem contact met ons op en probeer onze eenmalige proefplaatsing.

Bloemkiosk van Burken verzorgt vrijblijvend één proefplaatsing van bloemstuk/boeket op uw kantoor, die na een week weer wordt opgehaald. Op deze manier kunt u zelf zien welk effect de aanwezigheid van bloemen heeft op uw medewerkers en klanten.