Selecteer een pagina

Boeketten

Op zoek naar het perfecte en stijlvol boeket dat de juiste boodschap uitdraagt? Dan bent u bij ons helemaal aan het goede adres.

Op uw verzoek verzorgen wij met veel kennis van zaken de creatiefste gemengde boeketten. Dit kan zijn in de stijl van traditioneel, romantisch of een modern boeket. De verschillende mogelijkheden bespreken we graag met u door, zodat uw doelstelling tot zijn recht komt. Door de grote variatie in aanwezige producten bent u van succes verzekerd.

Heeft u een bepaalde voorkeur voor bloemen of u weet bij voorbaat de wens van de ‘ontvanger’, maak dit op tijd bij ons kenbaar zodat wij de benodigde materialen op tijd vers kunnen inkopen.

In onze winkel vindt u iedere dag een uitgebreide collectie aan creatieve en sfeervolle boeketten en bloemstukken in verschillende stijlen en prijsklassen.

Omdat we bijna alle dagen verse snijbloemen direct op de ‘veilingklok’ inkopen, kunnen we u steeds de beste kwaliteit aanbieden. Al onze producten worden bovendien voor behandelt waardoor u langer plezier heeft van ons creaties.

Hieronder vind u onze fotogalerie met verschillende voorbeelden:

BOEKET ROSE MOOI BOEKET ROZE VELD MOOI BOEKET WIT BLAUW MOOI

Plaats hier uw bestelling