Selecteer een pagina

Vazen en Glaswerk

Wij doen onze uiterste best om in onze relatief kleine winkel de mooiste vazen en glaswerk aan u te presenteren. Deze collecties worden daarom dan ook vaak aan trends en seizoenen aangepast.

Met veel trots presenteren wij daarom dan ook het prachtige merk “Fidrio”. Een hoog staand kwaliteitsproduct in fantastische kleur en vorm combinaties. Deze exclusieve producten worden ontworpen met glasblazers van over de gehele wereld en worden exclusief voor “Fidrio” geblazen.

Deze professionele glasblazers gebruiken houten mallen, dit is een eeuwen oude techniek. Door de hoge temperaturen tijdens het blazen, veranderen de houten mallen van vorm. Hierdoor ontstaan iedere keer unieke producten waarin je het ambachtelijke karakter van ons glas terug vindt. Kleine onvolkomenheden, zoals luchtbelletjes, zijn het resultaat van de ambachtelijke manier van vervaardigen waardoor ons glas uniek in vorm, kleur en afmeting is en een bijzondere uitstraling geeft.

Naast “Fidrio” vind u ook andere vazen en glaswerk, komt u dus eens rustig kennismaken met onze altijd wisselende collectie.

Ook voor deze producten geldt: heeft u ergens een leuke aparte vaas of glazen item gezien in een winkel, bij vrienden of in een magazine, die wij niet in de collectie hebben, bespreek dit met ons. Aan de hand van een foto van het product dat u graag wilt hebben kunnen wij u informeren of wij dit kunnen bestellen en welke levertijd er eventueel bij hoort.

Plaats hier uw bestelling of contact ons