Selecteer een pagina

Rouwarrangementen

Rouwarrangementen

In tijden van het verlies van een familielid, vriend of kennis is een rouwboeket een manier om een laatste eer of groet te brengen. Persoonlijke keuzes kunnen hierin zijn één enkele bloem of een boeket op thema.

Heeft u te maken met een overlijdensgeval en heeft u behoefte om uw laatste groet aan te vullen met een passend rouwboeket, dan helpen wij graag om het juiste arrangement samen te stellen.

Neem hiervoor contact met ons op, dan bespreken wij samen op een voor u gepast moment wat de mogelijkheden zijn en zorgen wij voor een prachtige creatie dat zo veel mogelijk aan uw wensen voldoet.

Desgewenst komen wij, ook buiten onze openingstijden – graag bij u thuis om uw wensen te bespreken.

Naast rouwboeketten is het ook mogelijk om uw rouwarrangementen door ons te laten maken.

Een rouwarrangement is een creatie van bloemen die zijn gestoken in een speciale daarvoor ontworpen houder met oase. Het oase wordt gedompeld in water en fungeert hierdoor als een waterbron voor de bloemen die worden gebruikt. Het resultaat is een rouwarrangement dat langer mooi blijft dan een regulier rouwboeket.

Als vertaling van uw woorden, gevoelens en wensen maken wij uiteenlopende creaties van klassiek tot modern en eigentijds.
Wij helpen u graag bij het samenstellen van een passend arrangement, waarbij wij veel aandacht schenken aan de keuze van favoriete bloemen en de kleurstelling daarvan.

Met het eventueel verwerken van een speciaal aandenken kunnen wij de door u gekozen creatie een extra toegevoegde waarde geven.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem contact met ons op.

Desgewenst komen wij, ook buiten onze openingstijden, graag bij u thuis om uw wensen te bespreken.

Uiteraard kunnen wij ook de bezorging van uw rouwarrangement verzorgen.

ROUW HART PAARS 1M ROUW HART RODE ROOS 1M ROUWKRANS RODE ROOS 1M ROUWKRANS ROSE 1M ROUWKRANS WIT 1M ROUWSTUK BOND MET RAND ROUWKRANS REGENBOOG MET RAND ROUWKRANS GEEL MET RAND

Plaats hier uw bestelling