Selecteer een pagina

Bloemwerk

Op zoek naar het perfecte en stijlvol bloemstuk dat de juiste boodschap uitdraagt? Dan bent u bij ons helemaal aan het goede adres.

Op uw verzoek verzorgen wij met veel kennis van zaken de creatiefste bloemstukken. Dit kan zijn in de stijl van traditioneel, romantisch of modern bloemwerk. De verschillende mogelijkheden bespreken we graag met u, zodat uw doelstelling tot zijn recht komt. Door de grote variatie in aanwezige producten bent u van succes verzekerd.

Heeft u een bepaalde voorkeur voor bloemen of u weet bij voorbaat de wens van de ‘ontvanger’, maak dit op tijd bij ons kenbaar zodat wij de benodigde materialen op tijd vers kunnen inkopen.

In onze winkel vindt u iedere dag een uitgebreide collectie aan creatieve en sfeervolle boeketten en bloemstukken in verschillende stijlen en prijsklassen.

Omdat we bijna alle dagen verse snijbloemen direct op de ‘veilingklok’ inkopen, kunnen we u steeds de beste kwaliteit aanbieden. Al onze producten worden bovendien voor behandelt waardoor u langer plezier heeft van ons creaties.

Hieronder vind u onze fotogalerie met verschillende voorbeelden:

BLOEMSTUK GEEL ORANJE 1M BLOEMSTUK ROZE 1M TAFELSTUK BLAUW DONKER ROOD MET RAND HERFST STUK MET APPELS 1M BLOEMSTUK WIT ANTHURIUM MET RAND BLOEMSTUK TAART MET RAND VAAS MET GERBERA EN ROZENBOTTELS MET RAND VAZEN MET WITTE CALLAS MET RAND BLOEMSTUK WIT GROEN LELIES MET RAND GLAS MET AMMARYLUS MET RAND

Plaats hier uw bestelling